top of page

OVER ONS

Poolster BV - toonaangevend in de regio!

Poolster BV is uitgegroeid tot een modern koeltechnisch installatiebureau, dat door de jaren heen veel ervaring heeft opgedaan op het gebied van koel-, vries- en airconditioning-installaties en overige luchttechnische installaties. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van de beste merken op het gebied van airconditioning en koeltechniek. Wij leveren uitsluitend A-merken en zijn gespecialiseerd in de airconditioningmerken Toshiba en Daikin.

Poolster levert complete koel - en vriesinstallaties, uitgebreide airconditioninginstallaties voor woonhuizen of kantoren en uiteraard ook alle soorten koeling voor uw winkel of horeca. Ook kunnen wij grotere industriële installaties leveren zoals chillers en luchtbehandelingskasten. Wij beschikken over een vakkundige 24/7 uurs-storingsdienst voor onze klanten.

Poolster verkoopt, repareert en installeert alles op het gebied van koeltechniek en luchtbehandeling!
Wij zoeken met altijd samen met u naar de beste en meest energiezuinige oplossing voor uw koelvraagstuk.

Het Poolster team, per 1-1-2021 bestaande uit 8 personen, heeft in de afgelopen jaren al veel speciale projecten gerealiseerd. U bent van harte welkom om langs te komen en dan geheel vrijblijvend meer informatie te verkrijgen.

Cleaning the Filters

De historie van Poolster BV, Haarlem

Poolster is sinds 1902 gevestigd aan de Kleverlaan 7a te Haarlem.

In het begin van de vorige eeuw fabriceerde de Nederlandsche IJskastenfabriek "Poolster" geïsoleerde ijskasten die benodigd waren om bederfelijke waren in op te slaan. De ijskasten werden gekoeld door staven ijs.

In een later stadium (vanaf 1930) werden deze ijskasten voorzien van elektrisch aangedreven en automatisch werkende koelinstallaties. Tegenwoordig noemen wij ijskasten dan ook koelkasten.

oude foto.jpg
bottom of page