top of page

BEDRIJFSKOELING

Voor winkel, horecabedrijf, industrie, productiebedrijf en zorginstelling, ja eigenlijk voor élke organisatie en élk bedrijfsonderdeel waar enige vorm van koeling aan te pas komt leveren wij alles op het gebied van bedrijfskoeling. Dit betreft zowel zichtwerk als inbouw en - indien gewenst - ook maatwerk (zie ook onze speciale projecten), alsmede standaard en in de losse verkoop van stekkerklare apparatuur.

U kunt hierbij, naast vormen van luchtbehandeling (zoals airco's) vooral denken aan koelcellen, vriescellen, inrijkoelkasten, industriële koeling en proceskoeling, verkoopkoelvitrines, wandkoelingen, gekoelde displaykasten en werkbanken, ijsblokmachines, glasdeurkoel- en vrieskasten.

Door onze jarenlange naamsbekendheid in de regio vindt u de door ons geïnstalleerde installaties bij klanten in de wijde omgeving van Haarlem maar
ook vér daarbuiten.
 
Voor informatie hoe uw wensen te realiseren zijn kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij nemen de mogelijkheden graag met u door!

Speciale projecten

In elk bedrijf waar op een specifieke afdeling het aspect bedrijfskoeling om de hoek komt kijken is de situatie weer geheel anders. Daarom is het voor ons een uitdaging om voor speciale toepassingen een oplossing op maat te realiseren.

Een leuk voorbeeld is een echte ijswand voor de schaatsverkoop, die in dit verband een uiterst decoratieve functie heeft.

Maar ook kan bijvoorbeeld een verkoopkoelvitrine of koeldisplay op maat vooruw winkel of voor uw bedrijfskantine aan een mooie en functionele aankleding bijdragen.
 
Informeert uw bij ons voor specifieke oplossingen, er is meer mogelijk dan u denkt!

Skyscrapers

COMMERCIEEL

Wat je nodig hebt

Apartment Building

RESIDENTIEEL

Tot in de puntjes verzorgd

bottom of page